Passiv brandsikring

Fyns Brandsikring har siden 2010 opnået en solid praktisk og teoretisk erfaring med passive brandsikringsløsninger.

Fyns brandsikring udfører passiv brandsrikring med sans for kvalitet, omhyggelighed & ikke mindst sikkerhed

Fyns Brandsikring har siden 2010 opnået en solid praktisk og teoretisk erfaring med løsninger til passive brandsikring igennem mange forskellige projekter for virksomheder i alle størrelser.

Vi udfører bl.a. følgende opgaver:

Certificerede montører

Alle vore montører er certificerede og har gennemgået uddannelse i passiv brandsikring af installationer og gennemføringer hos bl.a. Envirograf®, Hilti, Scandi Supply og naturligvis Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI).

Digital rapport

Fyns Brandsikring udfører altid en digital rapport som indeholder billeddokumentation med GPS koordinater, kontroletikette, brandlukningsnummer, materialevalg til den enkelte brandlukning samt montøroplysninger. Rapporten overdrages så snart arbejdsopgaven er færdig.

Vores produkter

Fyns Brandsikring bruger kun godkendte og gennemtestede produkter fra anerkendte leverandører i hele Europa.

Vores mission er hele tiden at finde de bedste og mest fleksible produkter på markedet. Vi er ikke bundet til bestemte leverandører eller produkter. Vi kan derfor tilbyde et omfattende udvalg af passive brandsikringsløsninger.

Vi har bl.a. erfaring med produkter fra Envirograf®, Firefree®, Firesafe, Hilti, og Würth.

Værd at vide…

…om vores arbejde med passiv brandsikring.

Kontrol og vedligehold af passiv brandsikring

Gældende lovgivning kræver at bygningers passive brandsikring skal efterses mindst en gang årligt og evt. skader skal udbedres.

Fyns Brandsikring tilbyder serviceaftaler der sikrer den nødvendige kontrol og vedligeholdelse af bygningens passive brandtætninger en gang årligt. Vi udfører derefter en tilstandsrapport samt et tilbud på eventuelle reparationer og udskiftninger.

Asbest i forbindelse med brandsikring

I vores arbejde med brandsikring støder vi ofte på Asbest i bygningerne. Fyns Brandsikring har den nødvendige certificering/uddannelse og mere end 10 års erfaring i arbejde med asbestsanering. Vi kan derfor tilbyde at fjerne og bortskaffe Asbest. Læs mere her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på passiv brandsikring

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 25 30 02 68 eller via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker en pris på brandsikring/brandtætning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, der indeholder både metode og pris.

Se vores referencer indenfor passiv brandsikring

Skadeservice med døgnvagt

Fyns Brandsikring døgnvagt hjælper ved akutte skader efter sprængte rør, indtrængen af vand, m.m. Ring til os på (+45) 25 30 02 68 eller udfyld formularen ved at følgende nedenstående link.

Tlf. (+45) 25 30 02 68
Døgnvagt (+45) 25 30 02 68
cj@fynsrs.dk