Brandfugning

​Fyns Brandsikring har igennem mange år udført brandfugninger i virksomheder over hele landet.

Professionel, sikker og præsentabel løsning -hver gang

Fyns Brandsikring har igennem mange år udført brandfugninger i virksomheder over hele landet. Det er blevet til rigtig mange kilometer fuge og det har givet os en solid erfaring.

Vi sætter en ære i at lave en professionel, sikker og præsentabel løsning hver gang.

Certificerede montører

Alle vore montører er certificerede og har gennemgået uddannelse i passiv brandsikring af installationer og gennemføringer hos bl.a. Envirograf®, Hilti, Scandi Supply og naturligvis Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI).

Produkter og egenskaber

Brandfuger forhindrer flammer og røg i at sprede sig fra en celle/brandsektion til en anden. Egenskaberne ved brandfugemasse er at den ekspanderer. Når temperaturen stiger vil fugemassen ekspandere og lukke hullet. Der opnås samtidig en markant lydreduktion.

Brandfugen kan overmales og findes i øvrigt i mange forskellige farver. På bestilling leveres fluorescerende udgaver der ved brand lyser grønt. Anvendes til fugning omkring branddøre, vinduer og andre nødudgange. Sikrer at folk ved brand har lettere ved at komme ud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på brandfugning

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 25 30 02 68 eller via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker en pris på brandfugning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, der indeholder både metode og pris.

Se vores referencer indenfor passiv brandsikring

Skadeservice med døgnvagt

Fyns Brandsikring døgnvagt hjælper ved akutte skader efter sprængte rør, indtrængen af vand, m.m. Ring til os på (+45) 25 30 02 68 eller udfyld formularen ved at følgende nedenstående link.

Tlf. (+45) 25 30 02 68
Døgnvagt (+45) 25 30 02 68
cj@fynsrs.dk