Sikker skimmelsanering

Fjernelse af skimmelsvamp og skimmelsanering for både erhvervskunder og privatpersoner i hele Danmark.

Professionel og sikker skimmelsanering for virksomheder og private

Fyns Brandsikring tilbyder en grundig og professionel fjernelse af skimmelsvamp og skimmelsanering for både erhvervskunder og privatpersoner i hele Danmark.

Har du mistanke om at der er skimmelsvamp i din bolig/bygning, Har du haft vandskade og derigennem fået skimmelsvamp eller har du konstateret skimmelsvamp så kontakt os. Uanset hvor der er opstået skimmelsvamp, er det vigtigt, at det bliver fjernet så hurtigt som muligt.

Vi udfører bl.a. følgende opgaver:

Digital rapport

Fyns Brandsikring udfører altid en digital rapport som indeholder billeddokumentation med GPS koordinater, produkt/materialevalg samt sanitøroplysninger. Rapporten overdrages så snart arbejdsopgaven er færdig.

Vores produkter

Vi bruger kun anerkendte produkter fra Protex i vores arbejde med fjernelse af skimmelsvamp.

Produktet Hysan efterlader ingen sundhedsskadelige kemiske rester på den behandlede overflade, og Protex skimmel har ingen afgasning til indeklimaet.

Alle produkter er vandbaserede jf. indeklimarapport på Protex’ hjemmeside.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud ved mistanke om skimmelsvamp

Har du mistanke om, at der befinder sig skimmelsvamp i din bygning, så bør bygningen gennemgås og saneres hurtigst muligt.​

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 25 30 02 68 eller via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker en pris på skimmelsanering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, der indeholder både metode og pris.

Se vores referencer indenfor sanering

Skadeservice med døgnvagt

Fyns Brandsikring døgnvagt hjælper ved akutte skader efter sprængte rør, indtrængen af vand, m.m. Ring til os på (+45) 25 30 02 68 eller udfyld formularen ved at følgende nedenstående link.

Tlf. (+45) 25 30 02 68
Døgnvagt (+45) 25 30 02 68
cj@fynsrs.dk