Rockwool Conlit

Se video med produktet

Tid er den vigtigste faktor i en brand

Tiden før ilden spredes. Tiden før giftig røg når mennesker, dyr og materiel. Beskyttelse af mennesker og værdier gennem passiv brandsikring er et område, hvor ROCKWOOL har været førende i mange år. Conlit er fremstillet udelukkende med brandsikring for øje.

ROCKWOOL koncernens årelange erfaring og produktudvikling inden for stenuldsprodukter og deres målsætning om, at al isolering skal være brandsikker, gør Conlit-produkterne til det sikre valg indenfor brandsikring. Armadan har i mange år vejledt kunderne i brug og montage af de forskellige typer af Conlit produkter . På denne side kan du finde informationer om alle Rockwools Conlit produkter. Der bruges blandt andet Conlit til inddækning af forskellige typer stål og kompositbjæler og der bruges også conlit til Beton huldæk.

I gruppen af Conlitprodukter er der også brandbøsninger, som bruges til brandsikring af rørgennemføringer. Når en ventilationskanal skal brandsikres mod kollaps, kan man bruge Conlit trådvævsmåtter eller Conlit Fireboard. Armadan lagerfører og sælger alle typer Conlit produkter, og vi vejleder også om brug og montage.

Om produktet

CONLIT 150 P

er fremstillet af ROCKWOOL Stenuld. Et formfast og stift produkt med gode brandbeskyttende egenskaber. CONLIT 150 P anvendes til brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner fra R 30 til R 120. Anvendes sammen med CONLIT KLÆBER eller svejsestritter.

Læs mere om Conlit 150 P HER

CONLIT 150 HVID VLIES

anvendes bl.a. som brandbeskyttelse på undersiden af beton-huldækelementer, der skal klassificeres R 120. CONLIT 150 HVID VLIES monteres på dækkets underside med CONLIT BETONKLÆBER eller fjedresøm med skive.

Læs mere om CONLIT 150 m. flies HER

Conlit 120 (Med hvid flies)

CONLIT 120 er udviklet til at kunne opgradere et uklassificeret tag af korrugerede stålplader til en REI 60 bygningsdel. Anvendes sammen med CONLIT Klæber, skruer og Ø80mm skiver.

Læs mere om Conlit 120 HER

CONLIT KLÆBER

En uorganisk klæbemasse specielt beregnet til klæbning af pladestød og hjørner på CONLIT plader og CONLIT Rørskåle. CONLIT KLÆBER leveres i spande, klar til brug.

Læs mere om CONLIT Klæber HER

CONLIT Rørskål (Bøsning)

Af CONLIT RØRSKÅL tildannes CONLIT BRANDBØSNING, som bruges ved rørgennemføringer. CONLIT Rørskål/Brandbøsning anvendes til brandlukning omkring rør, som føres igennem brandklassificerede vægge og dæk.

Læs mere om CONLIT Rørskål (Bøsning) HER

Mærkat til Brandlukninger

Enhver brandlukning, der er udført med MK-godkendelse skal mærkes med godkendt label. En registrering af de udførte brandlukninger kræves i de fleste tilfælde.

Læs mere om Brandmærkater HER

Conlit Fire Board

CONLIT Fire Board er et sortiment af brandplader designet til brandklasser EI30 – EI120. CONLIT Fire Board Alu anvendes til brandsikring af firkantede ventilationskanaler og er testet iht. EN1366-1 med belægning.

Læs mere om Conlit FireBoard HER

Conlit Fire Mat

CONLIT Fire Mat er et sortiment af trådvævsmåtter designet til brandklasser EI30 – EI90.CONLIT Fire Mat Alu anvendes til brandsikring af ventilationskanaler og er testet iht. EN1366-1 med belægning og kan anvendes til både runde og frikantede ventilationskanaler.

Læs mere om Conlit Fire Mat HER

Conlit Black Tape Alu

Tape med samme overflade som alufolien på CONLIT Fire Board. Den giver en flot afslutning på installationen og lukker effektivt samlingerne og sikre en installation uden synlig uld.

Læs mere om Conlit Black Tape Alu HER

Conlit Brandfugemasse SMP

ROCKWOOL CONLIT Brandfugemasse SMP er en fugemasse, der er specielt udviklet til lukning af “restfuger” ved gennemføringer. Kan anvendes ved brandklassificerede tilslutningsfuger i bygninger, i brandklasser op til EI120.

Læs mere om Conlit Brandfugemasse SMP HER

CONLIT 150 Alu

CONLIT 150 Alu er en formfast og stiv stenuldsplade, som kan bruges både til brandsikring af bærende stålkonstruktioner og til brandlukninger. Den ene side er belagt med armeret alufolie og den anden side er ubeklædt.

Læs mere om CONLIT 150 ALU HER

Tlf. (+45) 25 30 02 68
Døgnvagt (+45) 25 30 02 68
cj@fynsrs.dk