​Skadeservice ved vandskade

​Fyns Brandsikring udfører skadeservice efter brand- og vandskade, samt affugter boligen. Vores beredskab giver vores kunder en hurtig indsats for optimal redning af værdier i private hjem, erhverv, offentlige institutioner osv. når skadelidte har haft vand- og/eller brandskade. Vi har hovedsæde i Odense på Fyn, men vi rykker gerne ud til hele Danmark. Du kan også få hjælp med miljøsanering.

Vandskade – Hvad gør jeg?

Skulle uheldet være ude og boligen ramt af en vandskade, som følge af en brand eller skybrud, behøver du ikke selv gå i gang med oprydningen. Du kan med fordel tage kontakt til os, så skal vores skadeservice nok sørge for at din bolig bliver beboelig igen. Ved vandskade sørger vi for at standse skaden, pumpe vandet væk, sikre indbo, specielrengøring, desinficering af boligen, opstille affugtere, måle for svamp, samt foretage lugtsanering m.m.

Fyns Brandsikring samarbejder med Dansk VVS og Klima når det drejer sig om en vandskade. Dette sikrer at vi har et stort netværk af underleverandører med stor ekspertise på området. Vores kunder bliver derfor garanteret den bedste service og et yderst tilfredsstillende slutprodukt ved eksempelvis rengøring efter brand- og vandskader, samt almindelig rengøring

Besøg danskvvsogklima.dk for mere info.

Ved vand- og brandskade tilbydes

  • Døgnvagt for akutte skader efter sprængte rør, indtrængen af vand m.m.
  • Besigtigelse og udarbejdelses af skadesrapport.
  • Udførelse af følgeskadebekæmpelse og skaderenovering.
  • Oprydning, rengøring, rensning, korrosionsbehandling og lugtsanering osv.
  • Reparation
  • Tilgængelighed døgnet rundt hele året.
  • Iværksættelse af tiltag på ethvert skadested

Undgå brandskader med passiv brandsikring og ​teknisk isolering.

​​Få hjælp med vandskader og anden skadeservice

​Er du eller har du været ramt af en vandskade? Hvis ja, så skal du kontakte os på telefon 29 60 70 16, skrive en mail til cj@fynsrs.dk eller udfylde kontaktformularen og vi vil kontakte dig inden for kort tid.​

Er du i tvivl?

Kontakt Fyns Brandsikring for råd og vejledning.

Skriv til os eller ring på 25 30 02 68

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fyns Brandsikring

Fyns Brandsikring er et erfarent firma, der i mere end 10 år har arbejdet med alt inden for brandisolering, passiv brandsikring og brandtætning.

Nøgleordene for vores virksomhed er sikkerhed, omhyggelighed og kvalitet