​Fjernelse af skimmelsvamp med de rette produkter

​Har du skimmelsvamp i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så er du kommet til det rette sted. Hos Fyns Brandsikring i Odense tilbyder vi grundig og professionel fjernelse af skimmelsvamp for både privatpersoner og erhvervskunder på hele Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har problemer med skimmelsvamp.

​Fjern skimmelsvamp så hurtigt som muligt

Skimmelsvamp kan vokse mange forskellige steder. Det kan både være i murværk, ved et vindue, i din kælder, på gummilister, på tapet og væg generelt og mange andre steder. 

Uanset hvor der er opstået skimmelsvamp henne, er det utroligt vigtigt, at det bliver fjernet så hurtigt som muligt, da det er meget sundhedsskadeligt, og det kan vi naturligvis hjælpe med.

​I denne forbindelse tilbyder vi også renovering af boligen, kontrol af fugtniveau samt en eventuel udtagelse af en kontrolprøve for skimmelsvamp.

Vores ydelser og arbejdsområder

Vi tilbyder en række forskellige ydelser inden for vores arbejdsområder. Her kan bl.a. nævnes:

  • ​Gennemgang af bygninger for registrering af alle farlige stoffer
  • Rådgivning om forskellige saneringsmuligheder
  • Total eller partiel fjernelse
  • Prøveudtagninger for skimmelsvamp
  • Fugtmålinger
  • Forsegling
  • Registrering af miljøaffald

Sådan foregår vores arbejde med bekæmpelse af skimmelsvamp

Ved et skimmelangreb kortlægger vi først omfanget af skaden, hvorefter vi finder årsagen. Herefter isolerer vi skimmelsvampen og fjerner skimmelvæksten, hvorefter vi sørger for at affugte hele boligen eller virksomhedslokalerne.

Stort fokus på de rette produkter

Vi anvender kun anerkendte produkter fra Protex i vores arbejde med fjernelse af skimmelsvamp.

Produktet Hysan efterlader ingen sundhedsskadelige kemiske rester på den behandlede overflade, og Protex skimmel har ingen afgasning til indeklimaet, ligesom alle produkterne er vandbaserede jf. indeklimarapport på Protex’ hjemmeside.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af skimmelsvamp

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 25 30 02 68 eller e-mail cj@fynsrs.dk, hvis du kunne tænke dig at få en pris på fjernelse af skimmelsvamp. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, der indeholder både metode og pris.

Er du i tvivl?

Kontakt Fyns Brandsikring for råd og vejledning.

Skriv til os eller ring på 25 30 02 68

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fyns Brandsikring

Fyns Brandsikring er et erfarent firma, der i mere end 10 år har arbejdet med alt inden for brandisolering, passiv brandsikring og brandtætning.

Nøgleordene for vores virksomhed er sikkerhed, omhyggelighed og kvalitet