​Fjern dårlig lugt fra hjemmet eller bilen

​Dårlig lugt er en alvorlig gene, der kan blive et stort problem, f.eks. i forbindelse med hussalg. Har du brug for professionel hjælp til fjernelse af dårlig lugt, så lad os hjælpe dig. Fjern dårlig lugt med professionel hjælp fra Fyns Brandsikring i Odense.

Vi kører ud til både privatpersoner og forskellige former for erhverv på hele Fyn, men også i resten af landet, som plages af dårligt lugt som følge af fx:

  • Brandskade
  • Dødsbo
  • Indelukkethed i fx sommerhus eller campingvogn
  • Døde dyr​

​Hvordan kan I fjerne dårligt lugt effektivt?

Vi har købt en Ozonisator, som kan fjerne dårlig lugt hurtigt og effektivt, uanset om lugten sidder i din bil, dit hus, i din kælder eller i din lejlighed. 

Den fungerer således, at den neutraliserer de dårlige lugte, og så fungerer den på mange måder ligesom en luftrenser, hvilket betyder, at du får et bedre indeklima bagefter. 

Kontakt os allerede i dag og fjern dårlig lugt

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejde med at fjerne dårlig lugt, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan arbejdet foregår, og hvilke lugte der kan fjernes hvorfra.

Du er også altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig vores hjælp til. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til opgavens karakter og omfang.

Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, kan du med fordel ringe til os på telefon 25 30 02 68, men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail cj@fynsrs.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Er du i tvivl?

Kontakt Fyns Brandsikring for råd og vejledning.

Skriv til os eller ring på 25 30 02 68

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fyns Brandsikring

Fyns Brandsikring er et erfarent firma, der i mere end 10 år har arbejdet med alt inden for brandisolering, passiv brandsikring og brandtætning.

Nøgleordene for vores virksomhed er sikkerhed, omhyggelighed og kvalitet