Problemer med asbest?    Bestil certificeret miljø- og asbestsanering

Asbest er et alvorligt problem, som man altid bør være opmærksom på – især i ældre bebyggelser. Har du mistanke om, at der befinder sig asbest eller andre farlige stoffer i din bygning, så bør du hurtigst muligt få bygningen gennemgået og saneret.​

Fyns Brandsikring har viden, erfaring og uddannelsen der sikrer et professionelt og godt resultat for vores kunders problemer. Fra vores base i Odense kører vi ud og udfører asbest- og miljøsanering for erhvervskunder på Fyn og i det øvrige Danmark.

Alt arbejde med farligt affald udføres af certificeret/uddannet personale - jf. lovgivningen. Vi følger altid arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1502 af 21. december 2004. Vi har altid de nyeste asbestuddannelser.

Certificeret personale med speciale i asbestsanering

Hos Fyns Brandsikring er kravene til håndtering og bortskaffelse af farligt affald altid opdateret til de nyeste retningslinjer og krav fra myndighederne. Vi efteruddanner og opdaterer løbende vores personale, så du altid kan føle dig sikker, når vi eliminerer asbest og/eller andre farlige stoffer samt virkningen af dem.

Vi udfører desuden en række andre opgaver inden for sanering, f.eks. indenfor bekæmpelse af skimmelsvamp. Vores personale er desuden autoriserede indenfor miljøsanering, dvs. fjernelse og bortskaffelse af farlige stoffer. 

De typiske opgaver indenfor miljø- og asbestsanering er afrensning af gamle bygninger, der fx i sin tid er blevet malet med maling, der indeholder farlige stoffer såsom bly og kviksølv.

Vi udfører følgende saneringsopgaver:

  • ​Gennemgang af bygninger for registrering af alle farlige stoffer
  • Rådgivning om saneringsmuligheder
  • Total/partiel fjernelse
  • Prøveudtagninger for asbest
  • Fugtmålinger
  • Forsegling
  • Registrering af miljøaffald
  • Tilbud på metode og pris

​Værd at vide om asbestaffald og asbestsanering

Særlige regler

§ 31. Asbeststøv samt støvende asbestholdigt affald, filtre og lignende skal i befugtet tilstand opbevares og bortskaffes i egnet, lukket, tæt emballage, der mærkes med oplysning om, at den indeholder asbest.

Stk. 2. Asbestholdigt affald, der kan støve, som f.eks. bløde lofts- og vægplader, skal under opbevaring og transport være befugtet og overdækket, så afgivelse af støv til omgivelserne hindres.

Stk. 3. Bortskaffelse skal i øvrigt ske efter Miljøministeriets regler, jf. bekendtgørelse nr. 619 af 27. juni 2000 om affald.

Få hjælp med asbest- og miljøsanering

Er din bygning blevet ramt af asbest eller fugtskader? Eller har du mistanke om at dele af bygningen indeholder skadelige stoffer? Skal du have fjernet farligt affald? Hvis du har spørgsmål til vores metoder inden for miljø- og asbestsanering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan henvende dig til os på telefon 29 60 70 16, skrive en e-mail til cj@fynsrs.dk eller udfylde kontaktformularen, så vil vi kontakte dig inden for kort tid. 

Er du i tvivl?

Kontakt Fyns Brandsikring for råd og vejledning.

Skriv til os eller ring på 25 30 02 68

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fyns Brandsikring

Fyns Brandsikring er et erfarent firma, der i mere end 10 år har arbejdet med alt inden for brandisolering, passiv brandsikring og brandtætning.

Nøgleordene for vores virksomhed er sikkerhed, omhyggelighed og kvalitet